پوره سيب زميني :
مواد لازم :
سيب زميني دو عدد با اندازه متوسط
شير پاستوريزه پنج قاشق غذا خوري (مقدار مورد نياز براي متناسب كردن قوام پوره)
كره يك قاشق مرباخوري
طرز تهیه
براي تهيه پوره سيب زميني از سيب زميني هاي زرد و سالم استفاده كنيد ( سيب زميني هايي كه سبز رنگ هستند مي توانند باعث مسموميت شوند ) ابتدا سيب زميني را با پوست كاملا بشوئيد و با كمي آب بپزيد و بعد از پخته شدن و جدا كردن پوست سيب زميني را رنده كرده و با كره و شير مخلوط نمائيد تا كاملا نرم و يكنواخت شود
توجه
براي شيرخواراني كه خوب وزن نمي گيرند مي توان يك قاشق مرباخوري پودر بادام يا گردو يا فندق يا زرده تخم مرغ پخته شده به پوره اضافه كرد تا انرژي و مواد مغذي آن بيشتر شود
در دستور تهيه انواع غذاها هر جا كه استفاده از كره توصيه شده مي توان از روغن زيتون روغن مايع روغن حيواني و يا هر روغن خوراكي ديگري كه در دسترس است استفاده كرد يك قاشق مرباخوري كره معادل دو قاشق مرباخوري روغن مايع است